Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane czosnkowe boczniaki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowane czosnkowe boczniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-czosnkowe-boczniaki1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowane czosnkowe boczniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-czosnkowe-boczniaki4-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowane czosnkowe boczniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-czosnkowe-boczniaki2-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowane czosnkowe boczniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-czosnkowe-boczniaki3-2.jpg)
![Krok 5 - Panierowane czosnkowe boczniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-czosnkowe-boczniaki0-2.jpg)
boczniaki | 200 gram |
jajko | 2 duże sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | wg uznania |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: