Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane grzybki świąteczne
Kroki postępowania
Grzyby umyć i zalać na noc zimnym przegotowanym mlekiem.
![Krok 1 - Panierowane grzybki świąteczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-grzybki-swiateczne1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowane grzybki świąteczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-grzybki-swiateczne2-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowane grzybki świąteczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-grzybki-swiateczne3-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowane grzybki świąteczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-grzybki-swiateczne4-2.jpg)
![Krok 5 - Panierowane grzybki świąteczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-grzybki-swiateczne5-2.jpg)
borowiki suszone | 1/2 szklanki/kapelusze |
mleko | 2 szklanki |
mąka | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: