Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane paluszki z cukini
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowane paluszki z cukini foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-paluszki-z-cukini1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowane paluszki z cukini foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-paluszki-z-cukini2-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowane paluszki z cukini foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-paluszki-z-cukini3-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowane paluszki z cukini foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-paluszki-z-cukini4-2.jpg)
cukinia | 1 szt |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/4 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: