Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane pierogi w waflu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowane pierogi w waflu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-pierogi-w-waflu3-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowane pierogi w waflu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-pierogi-w-waflu1-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowane pierogi w waflu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-pierogi-w-waflu2-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowane pierogi w waflu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-pierogi-w-waflu0-2.jpg)
ziemniaki | 20 dag |
cebula | 1 szt |
jajko | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
wafel | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
twaróg | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: