Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mięsem mielonym
Kroki postępowania
Ryż ugotować i pozostawić do przestygnięcia.
![Krok 1 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym11-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym12-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym13-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym14-2.jpg)
![Krok 5 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym15-2.jpg)
cebula | 2 sztuki |
mięso mielone | 500 gram |
ryż | 150 gram |
sól i pieprz | do smaku |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżka |
papryka | 6 sztuk |
ser żółty | 150 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: