Przepis i sposób przygotowania na: Papryka w zalewie miodowej
Zalewa
2,5 szkl wody cukier ocet ziele liśc miód dać do garnka włożyć paprykę i gotować 10 min pod koniec cebulę 1 łyżkę oleju.Gorące dać do słoika pasteryzować 10 min.
papryka | 3 kg |
cebula | 80 dag |
sól | 3 łyżki |
cukier | 2,5 szklanki |
ocet 10 % | 2,5 szklanki |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
miód | 3 łyżki |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: