Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKARZ Z TUŃCZYKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PAPRYKARZ Z TUŃCZYKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczykiem1-2.jpg)
![Krok 2 - PAPRYKARZ Z TUŃCZYKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczykiem2-2.jpg)
![Krok 3 - PAPRYKARZ Z TUŃCZYKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczykiem0-2.jpg)
ryż | 100 gram |
cebula biała | 3 szt |
marchew | 3 szt |
przecier pomidorowy | 2-3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 4-5 szt |
woda | 1/2 wg.potrzeby |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: