Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe połówki na ostro
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykowe połówki na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-polowki-na-ostro1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykowe połówki na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-polowki-na-ostro2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykowe połówki na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-polowki-na-ostro3-2.jpg)
![Krok 4 - Paprykowe połówki na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-polowki-na-ostro4-2.jpg)
papryka czerwona | 1 |
makaron z zupki chińskiej | 1/2 z opakowania |
ser żółty | 2 plastry |
szynka wieprzowa | 3 łyżki pokrojonej |
kiełbasa śląska | kilka plasterków |
pomidorki koktajlowe | kilka sztuk |
chili Prymat | 1.5 małej łyżeczki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: