Przepis i sposób przygotowania na: Pasiaczek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasiaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasiaczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasiaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasiaczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasiaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasiaczek3-2.jpg)
galaretka truskawkowa | 1 sztuka |
galaretka cytrynowa | 2 opakowania |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
galaretka brzoskwiniowa | 1 |
żelatyna deserowa | 5 łyżeczek |
wrzątek | 2250 ml |
kwaśna śmietana | 2 łyźki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: