Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna pachnąca wędzonką
Kroki postępowania
obrać. wystudzone drobniutko pokroić
![Krok 1 - Pasta jajeczna pachnąca wędzonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-pachnaca-wedzonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta jajeczna pachnąca wędzonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-pachnaca-wedzonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta jajeczna pachnąca wędzonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-pachnaca-wedzonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta jajeczna pachnąca wędzonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-pachnaca-wedzonka4-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
salami | 3 plastry |
ser | rolada ustrzycka 3 plastry |
serek topiony | 30 gram |
papryka zielona | 1/4 sztuki |
jogurt grecki | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: