Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z grzybami marynowanymi

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
6 szt
grzyby marynowane
200 g
boczek wędzony
100 g
sól, pieprz
ogórek kiszony
2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z grzybami marynowanymi

Pokroić drobno boczek (słoninę), podsmażyć, wbić jajka i usmażyć niezbyt gęstą jajecznicę.
Do jajecznicy dodać pokrojone drobno grzybki i ogórki, dodać do smaku soli i pieprzu i dobrze wymieszać (można zmiksować).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 19.07.2011 10:13
bardzo ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak