Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z miętą i rzodkiewką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasta jajeczna z miętą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-z-mieta-i-rzodkiewka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta jajeczna z miętą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-z-mieta-i-rzodkiewka2-2.jpg)
Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Na końcu dodajemy miętę
![Krok 3 - Pasta jajeczna z miętą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-z-mieta-i-rzodkiewka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta jajeczna z miętą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-z-mieta-i-rzodkiewka0-2.jpg)
majonez | 2 łyżki |
mięta | 1 łyzka |
rzodkiewka | 4 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyzka |
Chleb wiejski | 2 sztuk |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: