Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta Rybacka

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie
2 sztuki
mleko
125 ml
boczek wędzony
10 dag
cebula
2 małe
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
natka pietruszki
kilka gałązek
chleb
10 kromek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta Rybacka

śledzie namoczyć w wodzie kilka godzin po co najmie 4 godzinach wyjąć oczyścić ze skórki i zalać mlekiem namoczyć kolejne godziny boczek pokroić drobno w kostkę cebulę obrać ze skórki i posiekać śledzie podzielić na mniejsze części boczek cebulę i śledzie przepuścić przez maszynkę a następnie wymieszać starannie i doprawić natke posiekać i dodać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak