Przepis i sposób przygotowania na: Paszet pieczony Agatki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszet pieczony Agatki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszet-pieczony-agatki1-2.jpg)
Zmiksowaną masę przekładamy do blaszki i pieczemy w temperaturze 170 C przez około 40-60 min
![Krok 2 - Paszet pieczony Agatki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszet-pieczony-agatki2-2.jpg)
![Krok 3 - Paszet pieczony Agatki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszet-pieczony-agatki0-2.jpg)
mięsa wieprzowego | 0,5 kg |
mięsa drobiowego | 0,5 kg |
czosnek | 6 ząbki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
przprawa do gyrosa | 1 łyżka |
jajko | 3 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: