Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z kapustą w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszteciki z kapustą w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-kapusta-w-ciescie-francuskim5-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki z kapustą w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-kapusta-w-ciescie-francuskim6-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki z kapustą w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-kapusta-w-ciescie-francuskim7-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki z kapustą w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-kapusta-w-ciescie-francuskim8-2.jpg)
![Krok 5 - Paszteciki z kapustą w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-kapusta-w-ciescie-francuskim9-2.jpg)
![Krok 6 - Paszteciki z kapustą w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-kapusta-w-ciescie-francuskim10-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
sól i pieprz | do smaku |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
cukier | do smaku |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyż |
białko | 1 szt |
oregano | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: