Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet drobiowo-warzywny w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet drobiowo-warzywny w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet drobiowo-warzywny w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet drobiowo-warzywny w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 |
warzywa mrożone | |
por | 1 |
szpinak mrożony | 15 dag |
mięso gotowane | 15 dag |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bazylia suszona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: