Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet drobiowy z żurawiną
Smacznego!
pierś z kurczaka | 60 dag |
udka kurczaka | 1 szt |
wątróbki z kurczaka | 15 dag |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
kajzerka | 1 czerstwa |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
margaryna do smarowania formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
żółtko jajek | do smarowania |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: