Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet jajeczny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny15-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny16-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny17-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny18-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny19-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny20-2.jpg)
pieczarki | 300 g |
cebula biała | 1 średnia |
jajko ugotowane na twardo | 10 |
jajko | 2 surowe |
szczypiorek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
koper świeży | 1 pęczek |
majonez | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
bułka | 1 namoczona w mleku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,5 szkl |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: