Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z cieciorki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z cieciorki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cieciorki-1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z cieciorki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cieciorki-2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z cieciorki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cieciorki-3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z cieciorki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cieciorki-4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z cieciorki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cieciorki-5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet z cieciorki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cieciorki-6-2.jpg)
ciecierzyca | 350 g |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
jajko | 3 szt |
oliwa | 4 łyżki |
sól | 1,5 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżęczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: