Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z gęsi z pieczarkami w środku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z gęsi z pieczarkami w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-gesi-z-pieczarkami-w-srodku3-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z gęsi z pieczarkami w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-gesi-z-pieczarkami-w-srodku4-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z gęsi z pieczarkami w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-gesi-z-pieczarkami-w-srodku2-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z gęsi z pieczarkami w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-gesi-z-pieczarkami-w-srodku1-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z gęsi z pieczarkami w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-gesi-z-pieczarkami-w-srodku0-2.jpg)
mięso gęsie gotowane | 1 kg |
marchewki | 5 |
pietruszki | 2 |
pieczarki | 10 |
por | 1 |
jajko | 4 |
cebule | 3 |
masło roślinne | 3 łyzki |
wątróbki | 30 dag |
żołądki | 20 dag |
słonina | 40 dag |
przyprawy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: