Składniki:
pierś z kurczaka | 60 dag |
cielęcina | 30 dag |
wieprzowina | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
śmietana | 250 dag |
jaja | 2 szt |
cebula biała | 1 szt |
masło | 8 dag |
marchew | 4 szt |
fasolka szaragowa | |
bulion | 250 dag |
sól | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
pierś z kurczaka | 60 dag |
cielęcina | 30 dag |
wieprzowina | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
śmietana | 250 dag |
jaja | 2 szt |
cebula biała | 1 szt |
masło | 8 dag |
marchew | 4 szt |
fasolka szaragowa | |
bulion | 250 dag |
sól | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: