Składniki:
patison | 2 szt |
pierś z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
ketchup | 1 łyżka |
ser żółty | |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
olej | |
ryż | 3 (ugotowany na sypko) |
patison | 2 szt |
pierś z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
ketchup | 1 łyżka |
ser żółty | |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
olej | |
ryż | 3 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: