Przepis i sposób przygotowania na: Patisony faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane4-2.jpg)
![Krok 5 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane5-2.jpg)
![Krok 6 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane6-2.jpg)
![Krok 7 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane7-2.jpg)
![Krok 8 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane8-2.jpg)
![Krok 9 - Patisony faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/patisony-faszerowane9-2.jpg)
patison | 6 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
mięso mielone | 250 g |
pomidor większy | 1 szt |
Bazylia suszona Prymat | |
keczup pikantny | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
przyprawa uniwersalna | |
tłuszcz | |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: