Przepis i sposób przygotowania na: Pękające kulki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki6-2.jpg)
![Krok 2 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki5-2.jpg)
![Krok 3 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki4-2.jpg)
![Krok 4 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki3-2.jpg)
![Krok 5 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki2-2.jpg)
![Krok 6 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki1-2.jpg)
![Krok 7 - Pękające kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekajace-kulki0-2.jpg)
margaryna | 100 g |
czekolada gorzka | 2 sztuki |
cukier | 4 łyżki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sól | szczypta |
mąka | 2 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
cynamon Prymat | 3 łyżeczki |
cukierki krówki | 10 sztuk |
cukier puder | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: