Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pekinka z kiełkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
6 liści
kiełki
6 łyżek
słonecznik łuskany
3 łyżeczki
majonez
1,5 łyżki
jogurt naturalny
1,5 łyżki
bazylia
1 szczypta
Sklep Prymat
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z kiełkami

Liście kapusty pekińskiej myjemy, osuszamy i targamy na mniejsze części usuwając przy tym głąby. Do tak przygotowanej kapusty dodajemy kiełki, słonecznik, majonez, jogurt i szczyptę bazylii. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 08.08.2011 17:06
super
krzyniu1984 13.01.2011 17:34
świetna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak