Przepis i sposób przygotowania na: Pełnoziarniste, czosnkowe, czyli bułeczki śniadaniowe
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 35 g |
miód | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna typ 450 | 300 g |
mąka pełnoziarnista | 200 g |
oliwa | 2-3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 1/2 łyżeczki |
czosnek ząbki | 3 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 2 łyżki |
Czosnek staropolski Prymat | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: