Przepis i sposób przygotowania na: Pesto bazyliowo-pietruszowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pesto bazyliowo-pietruszowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pesto-bazyliowopietruszowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pesto bazyliowo-pietruszowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pesto-bazyliowopietruszowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pesto bazyliowo-pietruszowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pesto-bazyliowopietruszowe0-2.jpg)
bazylia | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 3 łyż. |
migdały | 1 garść |
parmezan starty | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: