Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki inaczej
Kroki postępowania
Każdą pieczarkę faszerujemy mięsem ;
![Krok 1 - Pieczarki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-inaczej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-inaczej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-inaczej0-2.jpg)
mięso mielone | 200 g |
pieczarki | 10 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | |
olej | |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona | |
Kolendra cała Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: