Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane kulkami mięsnymi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki nadziewane kulkami mięsnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kulkami-miesnymi1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki nadziewane kulkami mięsnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kulkami-miesnymi2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki nadziewane kulkami mięsnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kulkami-miesnymi3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki nadziewane kulkami mięsnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kulkami-miesnymi4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki nadziewane kulkami mięsnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kulkami-miesnymi5-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
cebula biała | 1 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
jajko | 1 szt |
marchew | pól szt |
seler korzeniowy | ćwierć szt |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
oregano | |
natka pietruszki | |
oliwa | |
ser żółty | pół szkl |
pieczarki | 15 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: