Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane kurkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki nadziewane kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kurkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki nadziewane kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kurkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki nadziewane kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kurkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki nadziewane kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kurkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki nadziewane kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-kurkami0-2.jpg)
pieczarki | 6 dużych sztuk |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 2 łyżki |
kurki | 15 dkg |
serek topiony | 50 gram |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jogurt naturalny | 1,5 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: