Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki Portobello zapiekane z kaszą jaglaną i Parmezanem :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki Portobello zapiekane z kaszą jaglaną i Parmezanem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-portobello-zapiekane-z-kasza-jaglana-i-parmezanem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki Portobello zapiekane z kaszą jaglaną i Parmezanem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-portobello-zapiekane-z-kasza-jaglana-i-parmezanem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki Portobello zapiekane z kaszą jaglaną i Parmezanem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-portobello-zapiekane-z-kasza-jaglana-i-parmezanem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki Portobello zapiekane z kaszą jaglaną i Parmezanem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-portobello-zapiekane-z-kasza-jaglana-i-parmezanem4-2.jpg)
pieczarki brązowe | 4 sztuki |
kasza jaglana | 50 gram |
kabanos | 2 sztuki |
parmezan starty | 0,5 szklamki |
proszek do pieczenia | 1\3 łyzeczki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1\3 łyzeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\3 łyzeczki |
masło | 1 łyzka |
Koperek suszony Prymat | 1\4 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: