Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarkowe grzanki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
ser biały 10 dag
masło 2 łyżki
cebula 1 sztuka
żółtko surowe 1 sztuka
sól
pieprz
bagietka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe grzanki

Pieczarki siekamy, dusimy. Cebulę ścieramy na drobnej tarce i łączymy z pieczarkami. Dodajemy do nich żółtko, oraz ser, doprawiamy do smaku. Masłem smarujemy bagietkę, następnie powstałym farszem. Zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 15.03.2012 16:49
nie próbowałam jeszcze ale brzmi zachęcająco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak