Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe spaghetti z wołowiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarkowe spaghetti z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-spaghetti-z-wolowina1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarkowe spaghetti z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-spaghetti-z-wolowina2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarkowe spaghetti z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-spaghetti-z-wolowina3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarkowe spaghetti z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-spaghetti-z-wolowina4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarkowe spaghetti z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-spaghetti-z-wolowina5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczarkowe spaghetti z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-spaghetti-z-wolowina6-2.jpg)
pieczarki | 1 kg |
wołowina | 500 g |
sos boloński | 800 g |
marchewka | 1 sz |
papryka czerwona | 1 sz |
makaron spaghetti | 100 g |
woda zimna | 2 l |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
olej do smażenia | 30 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
ser żółty gouda tarty | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: