Składniki:
cielęcina bez kości | 50 dag |
pieczarki | 15 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
przyprawa do cielęciny | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
sardynki | 1/2 (w oleju) |
cielęcina bez kości | 50 dag |
pieczarki | 15 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
przyprawa do cielęciny | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
sardynki | 1/2 (w oleju) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: