Składniki:
pieczarki | 30 dag |
słonina | 20 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
estragon | 1 łyżeczka |
szałwia | 1/2 łyżeczka |
bulion | 1 szklanka |
sok z cytryny | 1/2 sztuka |
pieprz | |
sól | |
cielęcina bez kości | 1 1/2 z udźca |
pieczarki | 30 dag |
słonina | 20 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
estragon | 1 łyżeczka |
szałwia | 1/2 łyżeczka |
bulion | 1 szklanka |
sok z cytryny | 1/2 sztuka |
pieprz | |
sól | |
cielęcina bez kości | 1 1/2 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: