Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń mięsna z dodatkiem wątróbki i z warzywami
Kroki postępowania
Smacznego:))
mięso mielone | 60-80 dag |
wątróbka drobiowa | 1 kg |
marchewka | 2 szt |
cebula | 2 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
jajko | 4 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5-1 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
czosnek ząbki | 2 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
olej | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: