Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska czosnkowa
Kroki postępowania
Dobrze wszystko wyrobić.
![Krok 1 - Pieczeń rzymska czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-czosnkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń rzymska czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-czosnkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń rzymska czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-czosnkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń rzymska czosnkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-czosnkowa0-2.jpg)
mięso mielone | 1 kg |
jajko | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 6 ząbków |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: