Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska z soczewicą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń rzymska z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-soczewica1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń rzymska z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-soczewica2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń rzymska z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-soczewica3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń rzymska z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-soczewica4-2.jpg)
szynka | 500 g |
soczewica | 400 g |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
cebula biała | 2 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
masło klarowane | do smażenia |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
tymianek | |
oregano | |
oliwa | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: