Składniki:
wołowina bez kości | 1,5 kg |
cebula | 3 szt |
czosnek | 5 ząbków |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | |
papryka mielona | |
marynata | |
wino czerwone wytrawne | 1 szk |
rozmaryn | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
papryka czerwona | 0,5 kg |
wołowina bez kości | 1,5 kg |
cebula | 3 szt |
czosnek | 5 ząbków |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | |
papryka mielona | |
marynata | |
wino czerwone wytrawne | 1 szk |
rozmaryn | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
papryka czerwona | 0,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: