Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z mielonej cielęciny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń z mielonej cielęciny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-mielonej-cieleciny1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń z mielonej cielęciny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-mielonej-cieleciny2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń z mielonej cielęciny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-mielonej-cieleciny3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń z mielonej cielęciny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-mielonej-cieleciny4-2.jpg)
cielęcina | 50 dag zmielona |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 4 duże |
boczek wędzony | 15 dag |
jajko | 1 |
kasza manna | 3 łyżki |
ser grana padano | 5 dag |
tymianek | |
sól i pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1-2 łyżki |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: