Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z soczewicą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-soczewica1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-soczewica2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-soczewica3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-soczewica4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-soczewica5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczeń z soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-soczewica6-2.jpg)
łopatka bez kości | 400-500 g |
soczewica czerwona | 100 g |
papryka czerwona | 1 szt |
koperek | 1/2 pęczka |
cebula biała | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
sól i pieprz |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: