Składniki:
mięso mielone | 75 dag |
dymki | 4 szt |
papryki pociete w paseczki | 3 szt |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyzki |
czosnek | 3 zabki |
masło | 1 łyzka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
gałka muszkatałowa | |
parmezan | 2 starty |
mięso mielone | 75 dag |
dymki | 4 szt |
papryki pociete w paseczki | 3 szt |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyzki |
czosnek | 3 zabki |
masło | 1 łyzka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
gałka muszkatałowa | |
parmezan | 2 starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: