Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona szynka z marchewkową kołderką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczona szynka z marchewkową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka-z-marchewkowa-kolderka1-2.jpg)
Po tym czasie zmniejszamy temperaturę do 120-130C i pieczemy ponad 1 godzinę (aż mięso będzie pożądanej miękkości).
![Krok 2 - Pieczona szynka z marchewkową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka-z-marchewkowa-kolderka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczona szynka z marchewkową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka-z-marchewkowa-kolderka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczona szynka z marchewkową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka-z-marchewkowa-kolderka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczona szynka z marchewkową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka-z-marchewkowa-kolderka5-2.jpg)
szynka | 500 g |
cebula | 2 szt |
marchew | 2 szt |
woda | 150 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: