Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone gołąbki w kapuście włoskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone gołąbki w kapuście włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-w-kapuscie-wloskiej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone gołąbki w kapuście włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-w-kapuscie-wloskiej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone gołąbki w kapuście włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-w-kapuscie-wloskiej3-2.jpg)
kapusta włoska | 1 główka |
pieczarki | 400 g |
ryż | 1 torebka |
mięso mielone | 250 g |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
śmietana do zup | 100 ml |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: