Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone mięso indycze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone mięso indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-mieso-indycze1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone mięso indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-mieso-indycze2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone mięso indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-mieso-indycze3-2.jpg)
filet z udźca indyka | 1/2 kg |
majonez | 2 łyżki |
pomidory suszone Smak | 2 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
natka pietruszki | |
tymianek posiekany | |
lubczyk świeży | |
szczypiorek posiekany | |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: