Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierogi z kaszą i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone pierogi z kaszą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-kasza-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone pierogi z kaszą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-kasza-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone pierogi z kaszą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-kasza-i-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone pierogi z kaszą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-kasza-i-miesem4-2.jpg)
mąka pszenna | 600 g |
masło | 350 g |
śmietana 18 proc | 300 g |
żółtko jajek | 3 szt |
sól do smaku |
kasza gryczana | 200 g |
kurczak | 1 szt |
warzywa | z rosołu |
cebula | 2 szkl |
olej | 1/5 szkl |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: