Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierogi z malinami i ricottą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone pierogi z malinami i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-malinami-i-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone pierogi z malinami i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-malinami-i-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone pierogi z malinami i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-malinami-i-ricotta3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone pierogi z malinami i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-malinami-i-ricotta4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczone pierogi z malinami i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-malinami-i-ricotta0-2.jpg)
mąka pszenna | 350 g |
mleko ciepłe | 200 ml |
drożdże | 30 g |
masło | 125 g |
sól do smaku | |
ricotta | 150 g |
maliny świeże | 200 g |
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat | 2 łyżeczki |
cukier drobny | 1 łyżka |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: