Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierogi z radicchio
Kroki postępowania
Ciasto rozwałkować na wysokość ok. 3-4 mm i wyciąć szklanką koła.
![Krok 1 - Pieczone pierogi z radicchio foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-radicchio1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone pierogi z radicchio foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-radicchio2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone pierogi z radicchio foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-radicchio3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone pierogi z radicchio foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-radicchio4-2.jpg)
Podawać na gorąco lub po ostudzeniu. Smacznego.
![Krok 5 - Pieczone pierogi z radicchio foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierogi-z-radicchio0-2.jpg)
mąka pszenna | 350 g |
mleko | 200 ml |
masło | 150 |
drożdże | 30 g |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
cytryna | 1 szt |
ser ricotta | 150 g |
szynka gotowana | 150 g |
cykoria | 1 główka |
radicchio | 1 główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: