Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierożki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki5-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki7-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki6-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki4-2.jpg)
mąka | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
cukier | 2/3 szklanki |
palma | 1/3 kostki |
jajko | 3 sztuki |
marmolada śliwkowa | wg uznania |
Soda oczyszczona Prymat | 1 szczypta |
twaróg | 400 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: