Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony schab
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-schab34-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-schab35-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-schab36-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-schab37-2.jpg)
Podawać jako pieczeń do ziemniaków lub zimne jako wędlina do chleba.
![Krok 5 - Pieczony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-schab38-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 2 łyżki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuki |
koperek | 2 gałązki |
lubczyk świeży | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: